NAAR JAVA
Mijn lief ver land onbekend
Oud, het is voor mij te laat
om te zoeken en te vinden
wat even is en verder gaat
Ik ween niet om het huilen
voor allen die zijn gegaan
zij helpen en zij zeggen
een tijd van komen en gaan
is in ons te hervinden
als in de lucht het blauw
gekleed in man en vrouw
Menselijk gebleven en geoefend
luchtreizen en zweven omhoog
laten ons niet meer binden