jij en ik wij zijn een stel
dacht ik dan maar
jij werd verliefd op haar en ik
ik moet maar met pijn leven
die je mij geven hebt
waarom ben jij verliefd op maar
ik snap het niet
ben ik te min ben ik te slecht
ikw eet het niet
help me uit deze moeilijke tijd
ik kan het niet meer aan
je doet me vresselijk veel pijn
waarom?
kan ik dit niet aan
ik snap mezelf niet
ben te diep naar je toe getrokken waarom waarom ben ik verliefd op je
ik wee thet niet
dat vraag ik me ook af ik snap het niet meer
help me alsjeblieft
ik weet het niet meer......