Als we allemaal geboren kinderen zijn
van de hemel,
Waarom laat dit leven
ons dan kiezen in het slechter delen?
Zijn we dan gedegradeerd
En niet door hemel en engelen gewaardeerd?
Zijn we door een poort gestapt
En uit de hemel getrapt?
Ik kan mij inbeelden
waar ik mij een vredervoller leven
kan nemen.
Maar ik kan mij ook inbeelden
waar ze het niet goed
met ons menen.
Alles wijst erop
dat het leven verergert
Het is tergend traag
om te veranderen
Als je niet juist weet
Hoe te handelen