verlicht mij
in je mooiste gedicht.
Verdubbel mijn aandacht
in je hart.
Praat met je hart,
Alsof je praat
met het oprechtse wezen,
Dat voorbij je komt
en je persoonlijkheid kan lezen.
Het zijn je herinneringen,
Met slechte bedoelingen,
Dat je het meeste vreest.
Maar je toekomst
Is jouw keuze
waar je bij meeleeft.
Het is misschien
wel de persoon,
Die je het laatst
in je gedachten toont.
Die jouw wel het meeste loont.