De a is verliefd op de z
ocharme want in het alfabet
zijn ze och zo ver van elkaar gezet
wedl 24 letters staan ertussen
en ook al is hun liefde niet te blussen
en verlangen ze zo naar elkaar
dat ze trotseren elk gevaar
zelfs met de langste vingers worden ze elkaar niet gewaar
en toch
ja toch
...
vonden ze mekaar
plotsklaps zomaar
via het kla4
want zie nou even hier
in het azertyklavier
wie staat er naast de a
inderdaad
de mooie en verliefde z
die hebben ze er lekker naast gezet
en vanaf nu dus geen meer a-b-c
maar a-z-éé