Ik verwaarloos m'n liefde alsof ik het gratis weg geef.
Groots is de parasiet die het gulzig opvreet.
Ik ontleed de leugens niet op tijd, zoals altijd want ze zeggen dan .
Anthony, wanneer leer je het nu eens.
Dat je liefde meer waarde heeft.
Meer dan dat je het geeft aan de type die je onderscheet en je toen voor de stank verweet?
Kheb een te tolerante kant die het goede in iedere mens nog zien kan.
Na 100 fouten denk ik nog dat probleem ligt aan mijn kant.
Ben ik te lelijk, te enthousiast, te ongepast?
Wordt ik niet serieus gezien doordat ik m'n liefde spreid via jouw gelach?
Anthony, wanneer leer je het nu eens.
Dat je liefde meer waarde heeft.
Maar wat houd die waarde dan in?
T'is onbepalend wanneer je het verlaat als de wieg van het kind.
Want het is je ontgroeid en je verkent een nieuwe soort van bloei.
Anthony, wanneer leer je het nu eens.
Dat je liefde meer.....
Anthony Knight