Hoe verder van huis
hoe meer m'n gedachten uitgaan naar al wat m'n hart nabij is
Als in een film zie ik je nog naar me kijken
een gezicht dat vaak weinig prijsgaf
Maar als je glimlachte of iets in je schild voerde zag ik het aan je ogen
Momenten die soms zo veel meer in zich hadden dan wat er zich afspeelde
Vraag me dan af waar al datgene is, ebt het langzaam weg, vervaagt het met de tijd of wacht het tot momenten zich opnieuw vinden om dan in een tweede leven tot uiting te komen