We zien de wereld
bekrompen en narcistisch.
Alles in dit leven
is gebaseerd op racisme
Als een wezen
Er een klein beetje
Anders uitziet
Is er genociet
We reclameeren
en doen niks anders
dan anderen dicteren.
Je ziet het in ons dagelijkse leven.
De dieren die ons het minst interesseren
Die we dan maar opeten.
Ongeacht hoe we dit
idee idealistische verzachten,
ongeacht wat speelt
in het dier zijn of haar gedachten.
Weten we waar het idee
van ongelijkheid vandaan komt.
Kijk wat we eten
En vandaaruit kan je leren.
We zijn hoe we leven.
Ik wil gewoon zeggen
Het barbaarse leven
zit een beetje
In ieders genen.
Maar ons karakter kunnen we zelf
Interpriteren
Naar vrede.
Laat niet de gewoonte
van ons leven
Het verleden in het heden selecteren.
Maar ga voor een toekomst in vrede
Want een mens staat boven zichzelf,
En heeft zijn bewustzijn
In zijn eigen geweten.
Verander als je niet eens bent
Met jezelf
Ik ben het slachtoffer zelf