hoe vaak heb ik gebeden
met tranen in mijn ogen
nadat voor de zoveelste keer
mijn vertrouwen werd bedrogen
hoe vaak heb ik gebeden
met pijn in mijn hart
stopt de pijn ooit echt
of blijft het altijd zo hard
hoe vaak ik heb gebeden
of er echt iemand bestaat
die door God voor mij gemaakt is
en die mijn hart en ziel verstaat
het was alsof een stukje 'Anne'
door de jaren heen verdween
ik verstopte mijn zachte, lieve kant
achter een hoge muur van steen
ik gaf het geloof in liefde op
gaf het geloof op in dat wonder
want het wachten deed zo'n pijn
en ik voelde me niet speciaal of bijzonder
en opeens lijkt het te bestaan
jij kwam in mijn leven
je geeft me meer dan ik ooit wenste
en laat mijn hart elke dag zweven
Ik had nu enorme angst verwacht
want jij komt zo intens dichtbij
maar ik voel rust, vertrouwen en hoop
door ons eigen speciale woordje 'wij'