ik was zo gelukkig met jou
toen je zei het is uit
het deed me verschrikkelijk pijn
waarom
ik weet het niet
ik snap je niet
waarom
jij heb gezegt het is uit
ben ik verkeerd
doe ik verkeer
ik weet het niet
waarom e.....
ik hou nog verschrikkelijk veel van je
erwin waarom doe jij me dit aan
ja waarom
ik kan dit niet aan
nee ik hou te veel van je
ja waarom
omdat ik om je geef
ja waarom
jij bent zo aardige lieve jonge
maar ja het is uit
ik kan het niet aan
help me please
ik weet het niet meer
tis te moeilijk voor mij
ja waarom
omdat ik van je hou.......