Sinds ik je ken
heb ik van je gehouden
soms teruggetrokken in stilte
soms vol overgave verlangens uitend
Zoals de zee altijd maar blijft stromen
zo ook ben ik trouw gebleven aan mijn gevoel
Maar voor betovering moet je met twee zijn, een wisselspel van toveren en betoverd worden.
Zoals de zee ook alleen maar glinstert
als de zon haar stralen op haar richt.