Mijn mooiste gedacht,?
Is jouw koesteren in mijn hart.
De plaats waar ik van jou hou.
Je ontsnapt mij niet uit deze ruimte.
Maar je bereid het groter uit.
Ook al weet je mij te vergeten,.
Mijn hart zal altijd
van deze liefde eten.
Bij elke hap
waar ik in zal bijten,?
zal ik mijn liefde
voor jou blijven voeden.
Ik zal altijd
In mijn hart terug kijken
Om jou terug te groeten.
Hoe groot mijn liefde
Voor jou is?
Mijn hartslag
slaat jou nooit mis.