Wat een wondermooie avond
zo alleen even met jou
wij zitten langs het vuur
en hoeven niet veel te zeggen
wat valt er te zeggen?
Dat ik jou liefheb is toch echt geen geheim
niet voor jou en niet voor de rest van de wereld
Laat de storm maar komen
wij kunnen 'm wel aan
met z'n twee
Want hoeveel stormen hebben wij al niet doorstaan?
Teveel om op te noemen
laten we ze dan ook maar niet noemen, schat
het zou zonde zijn van onze kostbare tijd
zonde van alles dat ons twee verbind
Ik hou van jou
dat zeg ik misschien niet vaak genoeg
maar deze gevoelens zijn zoveel sterker dan die simpele woorden
dus zeg ik ze nog niet
Jij en ik
nu al zolang samen
jaren hebben wij achter de boeg
en ook vele teleurstellingen
Laten wij elkaar warm houden
Beschermd van de rest...