Zegen mij in al je vrede,
Voor al mijn mede Lede.
Geef een engel zijn veren
Om het kwaad in mij te weren.
Waak in mij,
en tref mij,
met liefde raak.
Maak de hemel open,
Voor iedereen die onzichtbaar
Bij mij binnen wil komen.
Breek mijn helse pluimen,
En laat mijn ziel verruimen
In jou mooie tuinen.
Wil jij mijn rommel opruimen?
Laat zien wat mij ontgaat,
Verlink mijn hart
alleen aan je goedheid,
Want mijn goede tijd,,?
ben ik bij je kwijt.
Zie in mij geen spijt.
Maar alleen eerlijkheid.
Trek de lijn
waar ik mag overgaan.
Geef mij die voeten
Die mogen doorgaan,
Tot ik verslijt.
En je het einde schrijft.