waarom is verliefd der
waarom
ja ik weet het niet
het kan leuk zijn
maar kan zeer pijn doen
ja waarom
het doet bij mij nu pijn
waarom
hij heef thet uit gemaakt
waarom
omdat hij verliefd is op 2
ja daarom
en ik
ik moet met pijn leven
doet verschrikkelijk zeer
ja daarom
verliefdhied is waarde loos
neem het van me aan
het doet je verschrikkelijk pijn
ja daarom.