Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Valse lucht
Valse lucht
Om aan de “normen” te voldoen
is er gegoochel met getallen
Het leed verzacht met poen
zo laat men de eisen vallen
Een Tesla die plots een Fiat is
om het geheel te nivelleren
Voor Elon Musk is dat niet mis
die kan dat wel waarderen
Compenseren neemt een vlucht
een aflaat voor zondige producten
Zo wordt de norm weer een klucht
omdat schoon nog niet echt lukte
Met kapitaal op juiste plekken
is een schouderklop paraat
Dat de waarheid mag verrekken
is waar men niet over praat
In de voetdruk van ons verlangen
om inspanningen te vermijden
Blijven zware luchten hangen
doet het milieu nog langer lijden
Reacties op dit gedicht
trucker klaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
trucker klaas
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
02 augustus 2020
Thema's:
[Toekomst]
[Bedrog]
[Teleurstelling]