In de stille nacht hoor ik je stem
Ik hoor hoe je mijn naam fluistert
Je stem geeft me rust
Ik sluit mijn ogen
Jouw lippen op de mijne
Je neemt me mee ver weg van hier
Ik kan je gezicht niet zien
Waar ben je?
De duisternis omarmt me
Mijn ogen staren in de leegte