Ik wil je geen pijn doen.
Ik wil alleen maar zeggen,
Dat ik je een zoen
Op je lippen wil brengen.
Een zoen die je niet tegenwerkt
Maar oprecht mee instemt.
Dat mijn kus
een positief gevoel
bij je opwekt.
Dat er een gloed
van warmte komt
in je bloed.
Dat ik de kus ben,
die je zocht.
De kus
die je op mijn mond vond,
De kus
die je echt mocht,
De kus
die van betekenis is,
De kus
die je nu mist.
Dat je meer
van mijn liefde wilt,
En dat je honger naar mij
Nooit stilt.
Ik hoop dat je hart
Naar mijn hart gilt,
Oprecht.
en dat je het dan ook
tegen mij zegt
Of met een woordlust,
Naar mij toe brengt