Gekust door de roos.
En bedrogen door de doorn.
Gevleid door haar charmes.
Bedreigd door haar harnes.
Geposeerd met haar ogen.
Genomineerd voor haar dromen.
Ster zijn van het leven.
Door de schoonheid gegeven.
Gedoofd en afwezig,
Maar Haar legacy
is nog steeds aanwezig.
Ze voelde ieders hun pijn,
Ze wou bij hun zijn.
Haar lichaam is afgesloten.
Maar haar ziel
Blijft met talent overgoten.
De doorn
Van haar roos
Was bloed rood,
En zocht troost.