ik hou van je,
zie je dat niet?
zie me hier nu zitten
met het grote verdriet,
dat ik je heb aangedaan.
ik hou van je,
waarom zie je het niet?
ik wil bij je liggen
en jouw armen
om me heen voelen!
ik hou van je,
kijk alsjeblieft goed
en weet
dat ook al zie je het niet
ik altijd
met heel mijn hart
van jou
zal blijven houden!
*~*~*~ voor tinnus ~*~*~*