wil je nu eens wat weten
gisteren veel te veel gegeten
zeg gerust gevreten
nadien beginnen zweten
mijn vrouw zei waar heb je nu weer aangezeten
na de uitleg even het wc vol gescheten
het leek een heuse bergketen
waren het misschien verkeerde boleten
mijn maag werd in tweeën gespleten
naar de kliniek waar ze me hebben open gereten
ik maakte gillende oerkreten
werd wakker en stond vol muggebeten
mijn kleren hadden ze zomaar ergens neergesmeten
ze kwamen mijn temperatuur meten
alles okee doch mijn vrouw heeft ermee gezeten
goe geweten
de supermarktketen
heeft ondertussen alle boleten
zonder pardon weggesmeten
ook anderen hadden immers zulke rit uitgezeten
en het personeel uitgescheten
ikzelf heb ze niets verweten
maar je mag gerust weten
ik ga geen boleten meer eten