Ik zie je toereikend
Maar ik voel je ontoereikend
Ik zie in je ogen
En ik zal er in blijven kijken
De glans die je ogen vertroebeld
De intensiteit die je in stukjes versoepeld
De tijd die in zijn magie twijfelt
Ik zie je toereikend
Maar voel je
nog steeds ontoereikend
Je lach waar ik van geniet
Het geluk dat ik op je gezicht zie
Je vrolijkheid is toereikend
Maar je gevoel blijft afwijkend
Maar ik zal in uw ogen blijven kijken
Tot ik het gevoel van jou zie
Tot toereikend in mij
En je niet meer twijfelt