Ik hoor je tranen
Vallen op de grond.
Waar ik ook
je gebroken hart vond.
Helemaal naar onder gezakt
Als een hartattack,
En plat getrapt.
Zoveel pijn
dat uit je ogen verdwijnt.
Zoveel bloed
dat niet meer juist
Door je aderen vloed.
Je aders zijn gebroken,
Jou pijn is ingekropen.
je emoties zijn oog lopend.
Pijn dat niet weg te vegen is,
Omdat je echte liefde mist.
De enigste persoon
die je tranen wegveegt?
Zijn jou handen op je ogen
Die je sporen nageeft.
Maar ik ben bij je
En zal je bevrijden.
Want jij en niemand anders
verdient het om te lijden.
Ik zal die traan zijn
Die in je oog zal blijven,
En je innig Rijnen.