Niet elk moment,
Staat gefotografeerd
als een monument.
Niet elk berucht
komt uit hebzucht.
Niet elke stappen,
Hebben de benen
om te ontsnappen.
Niet elk ongeduld,
Is uw eigen schuld.
Niet elke aanvaring,
heeft dezelfde ervaring.
Niet elke steen,
heeft dezelfde bouwsteen.
Er is Variatie,
in ieders algemeen,
In je eigen geheel.
Bij de keuze
van een nominatie,
Pak je je eigen deel.
Want je hebt potentieel.