Wikkel mij om in een koel deken
Verwarmd draai ik mij om in een bijzonder leven
Gesluimerd in dromen verlaat ik de nacht
Groet ik de morgen, een nieuwe dag
Weer verlang ik naar een paradijs
Waar de verlangens zijn, bergen van ijs
Hoopvol sta ik op mijn kasteelmuren
Staar ik naar bijzondere figuren
Waar mijn ogen verblind zijn en ik jou ontmoet
Verlies ik mijn denken in een warme gloed
Je wilt me kussen en komt dichterbij
Verlangens worden groter en jij ontmoet mij
Nu tuit ik mijn lippen om op de jouwe te plaatsen
Helaas wordt ik wakker met mijn verlangens sterk
Denk ik aan de illusie van jou een schimmer, een schaduw
Kan ik ooit ontkomen aan de connectie tussen jou en mij?
Voor nu een enigma ontsnapt aan mijn zij
Van het land der wonderen zijn in mijn dromen gelegen
Konden we maar bij elkaar zijn..
Al is het maar…
Voor even.