aiaiai cor en co is in het land
we verblijven liefst aan de kant
van de gezonde mensen
geen te dicht vertier en plezier te wensen
maar gezond verstand is ver te zoeken
het nuchter denken is zo verstopt in hoeken
geef toe voor een centimeter
ze nemen een hele lengte tot een kilometer
dus raadzaam voor de overheid
blijf in je eigen huis zoek daar blijheid
in je bubbel van vijf in kleine kring
gaat veel vlugger normaler leven dat ik toezing
moeilijke tijden om keuze te maken
kiezen wie wel of niet toe te laten
samengestelde gezinnen niet gemakkelijk
maar op afstand toch bijeen ook vermakelijk
laat cor en co ons niet klein krijgen
familie of vrienden in gedachten samen blijven
kan ook langs andere wegen contact te houden
verdraagzaamheid moet je onthouden