Mensen en kinderen
verdrinken
Steken elkaar neer
Corona neemt levens
Zo ook het verkeer
De ziektes aids
En kanker
En nog zoveel soorten meer
Auto rijd op winkel in
Verwarde man zwaait met een mes
Wat wil de wereld ons vertellen
Met deze harde les?
Voor mij geen nieuws of kranten meer
Mijn hart kan het niet aan
In wat voor wereld leven we
Een ziekelijk bestaan