Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Deelgenoot ...
Deelgenoot
Jouw ogen praten voor hun beurt
in jouw lachende gezicht
Een blik verraadt een hart verscheurd
maar jouw mond blijft dicht
Het is soms zwaar om je te uiten
angstig om het reageren
Om onwetendheid uit te sluiten
zou je het kunnen proberen
Er is een oor die jou verstaat
die tussen de regels al hoort snikken
Met een ogenblik op jouw gelaat
jou toch zeker niet laat stikken
Er zal misschien geen antwoord zijn
wat wonderen kan verrichten
Maar delen van verborgen pijn
kan het leed misschien verlichten
Er is aandacht en ondersteunen
een ander zicht op zware zaken
Samen tegen de onzin leunen
om er toch wat van te maken
Reacties op dit gedicht
trucker klaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Clarice
:
Zondag, augustus 16, 2020 20:35
Mooi geschreven en soms kan een luisterend oor inderdaad veel betekenen. Gts, Clarice
Snasal
:
Zondag, augustus 16, 2020 19:12
heel mooi! zeker de voorlaatste heeft me erg ontroerd. dankjewel
Over dit gedicht
Auteur:
trucker klaas
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
16 augustus 2020
Thema's:
[Verdriet]
[Medeleven]
[Verwerking]