een glas van ijs, staand
water als dorst, voortdurend
een brood verdeeld in stukken
zo ochtend als dagelijks
herhaalde gebeurtenis
vruchtbaar, ontvankelijk
een samengestelde bloem
uitwonend in habitat
ontaard in bodemleven
afwezig ten tijde
hunkerend naar