's Ochtends wakker worden is teruggaan in de tijd,
Ervaar jij dan weleens gevoelens van spijt,
Soms denk ik dat je nog naast me ligt,
Dat onze hond je kusjes geeft in je gezicht.
De foto's van onze huisdieren staan in mijn huis,
Zodat het me doet denken aan ons oude thuis,
Ik mis dat ze er waren toen ik er alleen voor stond,
Het voelt nog steeds als een open wond.
's Nachts naar bed gaan is een strijd,
Raak mezelf elke dag compleet kwijt,
Ik hoor de katten die er niet zijn,
Al die vlagen doen zoveel pijn.
De hond reageert nog steeds op hun namen,
Ze hoorden altijd samen,
Puzzelstukjes vallen niet meer in elkaar,
Het leven na ons voelt zwaar.