ZOMER TREK
Naam geven aan wat omringt
vergeten hoe de maretak
uit delen is samengesteld
Jou vasthouden omdat je niet
kunt blijven, zult moeten gaan
als de boerenzwaluwen en mij leren
Hoe te wachten en jou opnieuw
te herkennen en te begroeten
op de lijn van noord naar zuid