Weet je?
Ik heb mijn best gedaan
en toch was het niet goed genoeg.
Mijn loop door het landschap proberen te veranderen
maar onvoldoende zo blijkt.
Steeds geprobeert het positief te benaderen,
om het nauwelijks terug te krijgen.
Mijn energie en wil om nog verder te veranderen is op.
En het zou toch niets uitmaken.
Als ik iets met mensen wil gaan doen is het altijd top. Maar mensen die iets met mij gaan doen zijn zeldzaam.
Ik kan alleen nog maar op de rand van het leven gaan zitten en wachten.
Kijken hoe alles verandert rondom mij heen,
buiten de persoon die daar zit te wiegen.