Ik dicht over vertrouwen
niet wetend of ik wel echt van mezelf kan houden
Woorden als letters aan elkaar geplakt
inhoudsloos, zonder waarde
gelijk aan de natuurwet
zwaartekracht zonder aarde
Praten over mijn gevoel
terwijl ik niet voel
het praten om te praten
zonder doel
of is mijn doel juist om bij mijn gevoel weg te blijven?
dit patroon van mij doorzien
en toch blijven doorgaan
behalve bij wandelen in natuur
en zonsondergang aan zee
- stilte- zacht- gevoel- zijn, zonder doel -
en bij volle maan.