Er zijn steeds meer ochtenden
Waarop de zon mij wakker streelt
Zo zijn er steeds minder van die momenten
Waarop ik hoopte
dat je nog in onze leven was
Ik plak geen pleisters meer
Er is na verloop van tijd
Zoals jij voorspelde
meer ruimte
opgedaan
Ik plak geen pleisters meer
Naast het laadje van verdriet en gemis
Hangt nu een fleurig poster
Waarop staat
Bijzondere herinnering
Steeds meer zwoele nachten
Waarop ik vredig in slaap
Minder angstige uren
Waarna de wekker genade slaat
Ik plak geen pleisters meer
Er is na verloop van tijd
Op menige wonden
Een krachtige korstje komen te staan
Ik plak geen pleisters meer
Meer van die hilarische momenten
Waarop ik nog steeds
Jou onvermoeide humor gebruik
Er zijn nu zat gedachtes
Die niet alleen aan jou gericht zijn
Zo gaat er af en toe
Mijn hartje weer te keer
Er zijn nu meer van hun
Ja, die mij ook verlangen doen
kunnen
Ik plak geen pleisters meer