Liep door de eindeloze gangen van slangen, verst van veilig verlangen
Viraal venijn deed pijn, voelde me nergens ter wereld zo kwetsbaar klein
Doolhof van dokters, door het stof op mijn slof, tussen alle bangen
Voelde eindeloos in de hoos op de ziekensoos, wanneer weer vrij zijn?
Hagelwitte muren zaten me aan te turen en te sturen als afgrijselijke buren
Wringen in bochten om mij niet te laten vervlochten met dodelijke gedrochten
Kuren van geavanceerde zuren laten het leven niet met zekerheid voortduren
Wat artsen ook bij me zochten, mijn adem bleef verstikkend tochten
Professionele steun toch een miskleun voor mijn verlaten genegenheid, kreun!
Gewond als stront door degene met de grootste mond en een korte lont
Vertrouwen in levensredders kreeg een dreun toen tijdens de operatie de chirurg meezong met de radiodeun
Ja, woorden, zinnen schieten tekort als je bang bent als een hond en je afschuwelijker voelt dan overal ongezond