IN MEMORIAM JAN NIJKAMP
Van samen Jaap Fischer zingen daar
zijn wij niet meer aan toe gekomen
jij bent over de drempel van dromen
wij komen samen, weet nog niet waar
Maar er blijven de uren gezongen
in alle talen op gitaar gespeeld
De tikkende tijd werd bedwongen
de herinnering blijft zo gedeeld