Zonsopkomst(thema)
Zodra de zon haar eerste stralen schiet
leg ik het gebeente
over de rand van ’t ledikant
zet de eerste stappen op het balkon
bewonder het gouden wolkenspel en zon
fel gespiegeld door het water van de vliet
fraai ochtendgloren wat ik zag
groet hem met een blij gezicht
‘ Carpe Diëm’en pluk deze dag
*
Anneke