Wanneer de wereld mij ontarmt in chaotiek
Mijn hoofd verknipt in papieren romantiek
Mijn hart mijn hand pakt in onverdrongen vrijheidspaniek
Vind ik mijn rust in golvende verliefdheidsmuziek
Alles zweeft weg, de chaos, pijn en alles in het klein,
wat groot lijkt te zijn, ik kom tot mezelf, tot mij zijn,
Klanklare gedachtes er opeens beginnen,
waar ik tevoren niet van wist waar te beginnen
De muziek stroomt door mijn aderen, hersenen en hartvaten
Hier is waar ik thuis ben en alles even los kan laten
Waar mijn wereld stopt en begint en niet alle anderen
Kan ik mijn plezier ontketenen in schreeuwen en dansen
Even niets meer aan denken
Het volume gaat aan
Mijn gedachten uit
Tijd om mijn tassen te pakken
En te vertrekken naar bestemming zuid.