Met moeite kroop hij stug
op de geduldige kamelenrug
pas na al het uitsloven
raakte meneerke boven
hoger dan je denkt
plots in zijn eer gekrenkt
schoof uit het gareel
van de nog steeds
wachtende kameel
van de kamelenrug
naar het zand
op eigen rug
schrok zich een bult
hij leek eruit gekatapuld
dit had hij niet verwacht
moeilijker dan hij dacht
ziet plots de nomade die lacht
zeggende
welkom bij de landmacht