en toch als 't weer gebeurt
opnieuw de tover
de eerste ontmoeting
de ogen zijn een veilige baken
haar stem is zacht
haar vingers plukken
aan haar rok
en als je lang haar
ogen vasthoudt
dan is ze in de war
en tast naar het glas
en alles ligt opnieuw weer open
en het zal opnieuw bestaan
- of niet, wie weet
maar zo'n illusie is een kater waard...