Samen wou ik groeien
Elkaar begrijpen, van elkaar leren
Vanuit de kern samen bloeien
In ieder geval alles proberen
Maar zij ziet alleen haar eigen tuin
Geen oog voor wat er in de mijne leeft
Mijn voorheen droog staande bloemen
zijn de hare ver voorbij gestreefd