Verleden is verleden.
Het is tijd om door te gaan.
Op weg naar het heden.
Om niet meer stil te staan.
Samen zijn met jou.
Geen haast,niets te vlug.
Zeggen dat ik van je hou.
Tot aan de maan, en weer terug.
Zoveel dingen wil ik zeggen.
En soms veel meer dan dat.
Ik wil mijn lippen op de jouwe leggen.
Een betere dan jij, heb ik nooit gehad .
Jurgen a