Wat geeft t
Weer een nieuwe dag morgen,
maar wat geeft het?
Je krijgt je leven toebedeeld,
en je leeft het, maar wat geeft ‘t..
Als ik van binnen niks anders voel
dan leegte....
Iedereen lijkt me te zijn vergeten..
Joh je moest eens weten...
Eens weten hoe het is te moeten zoeken
naar een rede..
Terwijl iedereen om mij heen
gewoon verder gaat met leven..
met lachen.. met geven..
Zij staan niet stil
zelfs niet heel even..
Fuck man! Dr is niks wat ik er niet voor zou geven..
Lijkt me heeerlijk.. om zo luchtig te kunnen leven!