Dag Sonja,
Jij bent aan ons zicht ontnomen
wandelt nu op een wolkendek
Hangt de mantel van jouw dromen
bij achterblijvers aan het rek
Het flamingo-roze favoriet
jouw eiland in de Caribische zee
Dat vergeten doen we niet
dragen we verder met ons mee
Als maatje, moeder en vriendin
gaf jij kleur aan menig leven
Het laatste woord, de laatste zin
is in jouw boek geschreven
Met jouw betrokkenheid in zaken
waar jij extra inzet nodig achtte
Wist jij harten goed te raken
meer nog dan je zou verwachten
Een prachtmens hier verloren
maar in harten nooit vergeten
We zullen nog veel van je horen
in herinneringen, zeker weten
Rust zacht ….