LOT ONBEKEND
Wijsheid vliegt door de lucht
landt op de schouder van Athene
De buik is volgegeten en de snavel
gevlekt met opdrogend bloed
Klauwen in een rotsvaste schouder
het leven duurt lang en is goed
geen tijd om bang te zijn, het is
zoals het is en zoals het moet