Op een nacht schoot ik wakker
door een pieptoon van een sms
jawel, het was sir Michael Jagger:
Claude, ain't too proud to beg you
see you at Carnaby Street in London
tomorrow at twelve, please come!
Dus nam ik al vroeg de trein, vol
spanning dronk ik een liter wijn
want ik voelde me plots zo klein!
Rond elf uur raakte ik aan wal
en 'n beetje bang om mijn idool
te zien ging ik naar de winkelhal.
En ineens zag ik hem omringd
met bodyguards en camera's
hij stond met zijn rug naar mij
ik tikte op zijn schouder maar het
bleek ex-Beatle McCartney te zijn!
Maar plots kietelde iemand mij in
de rug, het waren Mick's handen.
En dan werd ik gewekt door 'n muggenprik:
was het echt... maar een jongensdroom?
Ik staarde naar mijn kamerwanden en sloot
alle ramen want ik wilde weer slapen, vlug!
Ach, wat had je anders verwacht
dichter Aendenboom, dacht ik stug!