Gesluierd door duister
Omringd door het donker
Overdag een masker van sterren
Niemand ziet het duister
Niemand ziet de leegte
Ze zien het masker
De sterren die twinkelen
Een mooi vertoon
Savonds verlaten de sterren mij
Het masker gaat af
Ik zit gesluierd door het duister
Gevangen in het donker
Wachtend op de volgende dag
Op mijn masker vol sterren