Zes maanden geleden
onze eerste date
Van 't vervolg
nog geen weet
Je wist me
om je vinger te winden
Ik had geen betere man
kunnen vinden
Je laat me in m'n waarde
me m'n betere zelf zijn
Elke dag met jou
is zo ontzettend fijn
Ik voel me gesteund
en gedragen
Ik durf en mag
jou alles vragen
Stukkie, m'n koosnaam
ik draag 'm met trots
Lieffie m'n lief
jij bent mijn rots
Eindelijk de liefde gevonden
na 19 jaar
Niet meer alleen
maar samen een paar