's Avonds als het donker is
en de sterren schijnen
dan doen we of het niet zo is
en kunnen we verdwijnen
Je luistert naar de stilte
ziet het donker van de nacht.
Je voelt de wind op je gezicht
alsof hij fluistert, heel erg zacht
Je voelt je zo verbonden
maar toch ook erg alleen
de wereld in complete rust
geen gedoe meer om je heen
Het zachte licht van de maan
de sterren stralen in de lucht
en vlak voordat je het raam dichtklapt
blaast de wind een laatste zucht