Beste Penotti freak!
Op deze wereld is er maar één echte fanaat,
die het eten van Penotti maar niet laat.
Als hij een week lang zijn quotum niet haalt, zitten ze in Amsterdam met hun handen in hun haar!
Wat moeten ze nou?
We krijgen de planning niet klaar!
Bezettingsgraad van de machine laat te wensen over,
het netto-resultaat aan het eind van het jaar is pover.
Leveranciers uit Brazilië weten niet wat hun overkomt,
als de roep om hazelnoten uit Europa verstomd!
Wie weet gaat het product dan wel uit het assortiment,
wat moet de Penotti-freak dan met een product wat ie niet kent!
Worden zijn resultaten op school, bij de volleybal en niet te vergeten in de auto minder fijn,
Aan de andere kant: het is goed voor de slanke lijn!
Wie weet heeft het ook nog positieve invloed op de werkzaamheden in huis,
want die waren niet altijd even pluis.
dit zijn overigens geruchten die Sint hadden bereikt in Spanje,
tja, natuurlijk geen informatie met Franje!
Van de producent had Sint vernomen dat de Penotti freak in Leeuwarden woont,
en om de leverancier van Penotti een handje te helpen,
hierbij een extra potje, zodat het resultaat aan het eind van het jaar zich wat beter toont.
Met deze pot en de reep van chocola,
Hoef je even niet te leven op de portomonnee van MA (alias Rianne)!
Groeten van Sint en Piet